dbtb schaftwagens specifiek ontworpen voor uw gebruik.

Schaftwagen type DB.
Schaftwagen type DBM
Schaftwagen Type DBTM.
Schaftwagen Type DBT.

Bent u op zoek naar een bouwwagen of een schaftwagen,  waar  tot 8 personen in kunnen schaften? Dan bent u bij dbtb aan het juiste adres. De schaftwagens, van dbtb worden gesproduceerd  van hoogwaardige kwaliteit en zijn geschikt om lekker ruim in te schaften. Onze wagens zijn rondom geisoleerd, wat wel zo prettig is voor de gebruikers. De,schaftwagens,  kunnen voorzien worden van vaste banken of losse stoelen en worden standaard geleverd met LED verlichting en elektrische verwarming. De kleur bepaalt u helemaal zelf. WIlt u een andere indeling, of afmeting, mail uw wensen naar verkoop@dbtb.nl en wij ontwerpen de schaftwagen specifiek voor U. WIj hebben vier standaard modellen voor u. Deze vindt u hieronder gespecificeerd. Mocht u een ander model wensen, dat kan uiteraard. Wij maken de schaftwagens in eigen  huis, op uw specificaties.  Tevens hebben wij een uitgebreide optielijst om uw wagen nog meer naar eigen wens aan te kleden. Alle bouwwagens zijn standaard geschikt  voor snelverkeer, dus aanhaken en schaften maar....

Schaftwagen type DB

Schaftwagen 4 x 2 meter.

Snelverkeer

Geschikt voor 8 personen.

Volledig geisoleerd

Zeer onderhoudsarm

Mogelijkheden

Deze schaftwagen kan worden voorzien van verlichting, verwarming en verdere gewenste inrichting. Leverbaar in iedere gewenste Ral Kleur. 

Schaftwagen type DBM

Schaftwagen 4 x 2 meter.

Schaft en magazijnruimte

Snelverkeer

Geschikt voor 6 personen.

Volledig geisoleerd

Zeer onderhoudsarm

Mogelijkheden

Deze schaftwagen kan worden voorzien van verlichting, verwarming en verdere gewenste inrichting. Dit geldt uiteraard ook voor het magazijngedeelte. Leverbaar in iedere gewenste Ral Kleur. 

Schaftwagen type DBTM

Schaftwagen 4 x 2 meter.

Schaft, magazijn en toiletruimte

Snelverkeer

Geschikt voor 6 personen.

Volledig geisoleerd

Zeer onderhoudsarm, Ook leverbaar met de deuren aan de zijkant. (Type DBT)

Mogelijkheden

Deze schaftwagen kan worden voorzien van verlichting, verwarming en verdere gewenste inrichting. Dit geldt uiteraard ook voor het magazijngedeelte. Standaard voorzien van chemisch toilet of waterspoelcloset. Leverbaar in iedere gewenste Ral Kleur. 

Schaftwagen met klassiek dak

U kunt onze schaftwagen krijgen met een klassiek gevormd getoogd dak. WIj noemen dit wel de OERwagen. Klassiek model, een bekende verschijning in ons straatbeeld.

Schaftwagen met modern dak

Voor een wat "strakkere" uitstraling kunt u ook kiezen voor een plat dak. Ook dit dak is volledig geisoleerd. De keuze is geheel aan u, klassiek of modern.

          Benieuwd naar de opties en optiepakketten voor deze schaftwagen?

Voor uw schaftwagen hebben wij een uitgebreide keuze aan opties. Tevens hebben wij speciaal voor u een aantal zeer interressante optiepakketten samengesteld. Wat te denken van een pauze pakket, of bijvoorbeeld een groenpakket? Als u op verkoop@dbtb.nl klikt sturen wij u de lijst met alle mogelijke opties en optiepakketten.

onderstellen bouwwagen
dbtb voor de bouwer
opbouw bouwwagen dbtb
de boer tijdelijke bouw B.V.  koperslager 5, 3861SJ NIJKERK    033-4669608  info@dbtb.nl
                                      KVK 32076234  BTW nr NL809233009B01